Wohlenberg Chefs Deli lukker pr. 1/1-2023.

Wohlenberg Chefs Deli blev åbnet i efteråret 2021, og visionen var, at tilbyde specialiteter og bagværk af højeste kvalitet. ”Det har været en spændende rejse, at starte op helt fra bunden, og vi har haft mange glade kunder igennem butikken.
 
Men det hænger desværre ikke sammen i de måneder, hvor kalenderen ikke er helt fyldt. Alle udgifter er steget. For eksempel er priserne på strøm steget 3-4 gange, siden vi lagde budgetterne i butikkens opstart.
 
Den ballast det ville kræve at fortsætte har vi desværre ikke i en ny butik. Og vi er heller ikke villige til at gå på kompromis med kvaliteten, for det har været hele ånden bag projektet”, fortæller Steffen Nielsen, som er den ene part og kokken bag Chefs Deli.
 
Wohlenberg Chefs Deli er et partnerskab på 50/50, hvor Steffen Nielsen står for den ene del og Wohlenberg Vinhandel den anden.
 
Lukningen af Deli’en kommer ikke til at have indflydelse på Wohlenberg Vinhandel, som fortsætter på Perlegade 10, hvor de har været siden 1913. I 2020 overtog Martin Christiansen og Jacob Moos Wohlenberg Vinhandel.
 
Som en service tilbyder Jacob & Martin at alle gavekort købt i Deli’en kan bruges i Wohlenberg Vinhandel.
”De tider vi er i nu, og ser ind i, gør at vi har valgt at fokusere på Wohlenberg Vinhandel.
Det er den forretning, der er vores hjertebarn. Nu skal vi bedst muligt videre oven på en svær beslutning. Vi er rigtige ærgerlige over at måtte opgive Deli’en, men det er en nødvendighed”. Lyder det fra Jacob Moos & Martin Christiansen, Wohlenberg Vinhandel.
 
Kig gerne forbi butikken d. 29. eller 30. for at gøre en god handel på køkken-tools, pander m.m. og tag en sidste snak med Steffen over disken.
 
Til sidst skal lyde en KÆMPE TAK til alle der har støttet os, spist vores mad og været en del af Chefs Deli.
Steffen, Jacob & Martin

Ved ydeligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på
Tlf: 29 93 57 75